ΟΔΗΓΙΕΣ

Η διαδικτυακή έκδοση a glimpse of συνδέει κείμενα, εικόνες και ήχους για να ενεργοποιηθεί μια υβριδική μορφή αφήγησης. Στην αρχή κάθε τεύχους αναδημοσιεύται ένα κείμενο ως ρεζερβουάρ λέξεων και πηγή ελεύθερων συνειρμών. Μετά ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία:

 • Επιλέγετε μία ή περισσότερες λέξεις από το κείμενο που αναδημοσιεύεται στην αρχική σελίδα κάθε τεύχους. Το ονομάζουμε «κείμενο-πηγή».
 • Oι λέξεις αυτές θα είναι το θέμα του έργου σας και ο σύνδεσμος ανάμεσα στο κείμενο-πηγή και το έργο της συμμετοχής σας. Tις ονομάζουμε  «λέξεις-συνδέσμους».
 • Όσο προστίθενται έργα επιλέγετε λέξεις όχι μόνο από το αναδημοσιευμένο κείμενο της πρώτης σελίδας, αλλά οποιαδήποτε συμμετοχή.
 •  Συμμετέχετε μ’ ένα δικό σας έργο το οποίο ή δημιουργείται ειδικά για την έκδοση ή είναι αδημοσίευτο ή είχε περιορισμένη κυκλοφορία. Η έκδοση «a glimpse of» δεν δημοσιεύει έργα που έχουν ήδη δημοσιευτεί σε περιοδικά, ιστολόγια, ιστότοπους, όπως και ready-mades—εκτός αν τα οικειοποιηθείτε.
 • Τα ιδιοσυγκρασιακά έργα των περιεχομένων μπορεί να είναι:
  ΛOΓOTEXNIA: πρόζα, ποίηση, θεατρικά, δοκίμια, συνεντεύξεις
  TEXNH: ψηφιακά έργα, σχέδια, κολλάζ, φωτογραφίες, βίντεο, animation
  HXOΣ: field recordings, φωνητικοί αυτοσχεδιασμοί, πειραματικές συνθέσεις

Οι δημιουργοί διατηρούν τα δικαιώματα των έργων τους.

Στέλνετε την πρότασή σας μ’ ένα κατά προτίμηση μη συμβατικό βιογραφικό (κείμενο, εικόνα ή ήχο) στο aglimpseofnet (at) gmail (dot) com.

Ευχαριστούμε.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s